CONFIDENTIALITATE


Confidentialitate este sectiunea prin care va aducem la cunostinta fatul ca datele dvs colectate prin diferite formulare ale acestui site sunt protejate in conformitate cu legile in vigoare.
email:  parola: 
Inregistreaza-te     Recuperare parola Pastreaza-ma logat   
Cautare avansata
Ad
Ad
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE   http://www.FabricadeAnunturi.ro
FabricadeAnunturi.ro considera foarte importanta confidentialitatea datelor personale. FabricadeAnunturi.ro respecta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial cu numarul 790 din data de 12 decembrie 2001.

1. Ce inseamna Politica de Confidentialitate?
Politica de confidentialitate se refera la modul in care FabricadeAnunturi.ro trateaza informatiile personale pe care le colecteaza si primeste de la utilizatori. Prin informatii personale FabricadeAnunturi.ro intelege informatiile referitoare la o persoana ca adresa electronica, nr. reg. comert, CUI, nr. cont bancar, numele bancii, care nu sunt disponibile marelui public. Politica de confidentialitate nu se aplica altor entitati pe care FabricadeAnunturi.ro nu le controleaza sau are in proprietate sau persoanelor pe care FabricadeAnunturi.ro nu le are ca angajate sau colaboratoare.

2. Politica anti-spam
FabricadeAnunturi.ro nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (spam) Abonarea la newsletterul FabricadeAnunturi.ro esta gratuita si implica acordul tau asupra Termenilor si Conditiilor. Daca vei dori sa te dezabonezi de la Newsletterul FabricadeAnunturi.ro la care erai abonat si sa nu mai primesti mesaje din partea noastra, o poti face oricand, daca vei apasa pe o legatura Web de dezabonare, care exista in fiecare newsletter.

3. Ce informatii colectam si folosim?
FabricadeAnunturi.ro colecteaza informatii personale despre o persoana cand se inregistreaza ca utilizator al serviciului de mica publicitate FabricadeAnunturi.ro, cand foloseseste diverse servicii FabricadeAnunturi.ro.ro sau cand acceseaza pagini FabricadeAnunturi.ro sau ale partenerior FabricadeAnunturi.ro. Este posibil ca FabricadeAnunturi.ro sa completeze informatiile personale detinute cu alte informatii de la partenerii nostri sau de la alte institutii/firme. Cand o persoana se inregistreaza ca utilizator, FabricadeAnunturi.ro poate cere informatii precum numele, adresa electronica, data de nastere, sexul, ocupatia etc. Pentru anumite servicii sau produse, FabricadeAnunturi.ro poate cere adresa, datele firmei (nr. reg. comert, CUI, nr. cont bancar,  numele bancii) FabricadeAnunturi.ro mentine secrete aceste date, ele nefiind posibil sa fie accesate online sau la cerere de absolut nici o persoana fizica sau juridica! Odata ce o persoana se inregistreaza ca utilizator FabricadeAnunturi.ro, aceasta nu mai este o persoana necunoscuta, restul datelor fiind afisabile in profilul firmei. FabricadeAnunturi.ro primeste si inregistreaza informatii despre activitatea utilizatorilor FabricadeAnunturi.ro inluzand IP-ul. In cazul in care Organele Competente (politie, procuratura) ne solicita aceste date suntem obligati sa respectam legile in vigoare.
Aceste informatii sunt folosite de FabricadeAnunturi.ro pentru personalizarea materialului promotional si a continutului paginilor, pentru satisfacerea cerintelor utilizatorilor, imbunatatirea si dezvoltarea serviciilor oferite, pentru a contacta utilizatorii, pentru studii sau sondaje si pentu a furniza rapoarte generale anonime pentru clientii FabricadeAnunturi.ro. FabricadeAnunturi.ro nu inchiriaza, nu vinde sau nu ofera informatii personale altor persoane, sau firme nepartenere cu exceptia cazului furnizarii unor servicii cerute de acea persoana, cand avem acceptul ei. De asemeni FabricadeAnunturi.ro pune la dispozitia unor parteneri care colaboreaza cu FabricadeAnunturi.ro aceste informatii personale, dar numai cu un contract de confidentialitate. Totusi nici acesti parteneri nu au dreptul de a face publice informatiile personale. FabricadeAnunturi.ro considera necesar sa faca cunoscute organelor in drept acele informatii personale referitoare la activitati ilegale, situatii potential periculoase la adresa unei persoane, care incalca conditiile FabricadeAnunturi.ro sau legea. Daca proprietarul FabricadeAnunturi.ro se schimba, informatiile persoane colectate se vor transfera la noul proprietar.

FabricadeAnunturi.ro sau partenerii FabricadeAnunturi.ro pot introduce cookies in computerul utilizatorilor. Fiecare utilizator isi poate schimba informatiile personale si se poate abona la diverse comunicari periodice prin e-mail. FabricadeAnunturi.ro poate adauga rubrici noi sau schimba altele. Chiar daca un utilizator nu este abonat la anumite comunicari periodice (newsletters), FabricadeAnunturi.ro isi rezerva dreptul de a trimite diverse notificari sau informatii prin e-mail sau posta clasica fara ca utilizatorul sa aleaga. Utilizatorii isi pot sterge definitiv un cont FabricadeAnunturi.ro numai contactandu-ne prin e-mail de la adresa cu care este inregistrat. Contul se mai poate dezactiva pentru o perioada nedeterminata si de catre utilizator folosind link-ul pus la dispozitie in aria de client. Totusi anumite informatii despre contul sters pot ramane arhivate. Daca schimbarile se considera majore, FabricadeAnunturi.ro poate trimite un email utilizatorilor sai sau poate afisa un link vizibil in cadrul paginilor sale.

© 2010 FabricadeAnunturi.ro
Pagina a fost generata in: 0.029 secunde